Userwise er her for at hjælpe dig med

At blive endnu klogere på jeres kunders behov og brug af jeres produkter

Forståelse

Jeg hjælper jer med at opnå en dybere forståelse af jeres kunders behov og ønsker samt identificerer de udfordringer, de står over for. Med denne viden vil I være i stand til at tilpasse og skræddersy jeres produkter til at opfylde deres specifikke behov, hvilket vil øge jeres mulighed for at differentiere jer fra andre leverandører og tiltrække de rigtige kunder. Samtidig vil det spare jer for tid og ressourcer ved at fokusere på det, der virkelig betyder noget for jeres kunder.

Kundebehov

At undersøge kundens behov, motivationer og største udfordringer er vigtige faktorer i at forstå og imødekomme deres ønsker og krav. Forståelse af disse faktorer kan hjælpe virksomheder og brands med at skræddersy deres produkter og kommunikation for at opnå den ønskede effekt og forbedre kundetilfredsheden.

Validering

At undersøge kundens beslutningsproces er vigtigt for at sikre, at jeres produkt løser et reelt problem eller opfylder et udtrykkeligt behov. Ved at undersøge dette kan I fokusere jeres udvikling og ressourcer på de produkter, der har størst potentiale for at opnå kundetilfredshed og skabe værdi.

Koncept

Jeg hjælper med, at udvikler det rigtige koncept ved at gennemføre grundige A/B testninger på mockup-varianter af samme koncept. Jeg identificerer de vigtigste USP’er (Unique Selling Points), der er afgørende for kunden, så I udvikler de meste relevante og værdifulde løsninger.

Produkttest

Jeg hjælper med at inddrage jeres kunder/nye potentielle kunder i produktudviklingen, ved at kunden tester produktet i brug og kommer med uundværlig feedback. Derved sikrer I, at produktet imødekommer jeres kunders forventninger og faktiske behov. Ofte er det små justeringer, der gør den store forskel og kan betyde kundens ja til et køb.

Udvikling

Jeg hjælper jer med at opbygge en stærk forbindelse til jeres kunder, så I kan teste nye koncepter og produktidéer og få jeres kunders feedback. Indsigten giver jer mulighed for lynhurtigt at lave koncept- og produkttilpasninger og komme på forkant med produktudviklingen og jeres konkurrenter.

Marketing

Jeg gennemfører brugerinterviews, så I kan opleve, hvordan jeres kunder reagerer på jeres kampagner, annoncer og andre marketingsaktiviteter. I sikrer, at jeres løsninger er designet med jeres kunders behov in mente, og at I markedsfører jer mod den rigtige målgruppe. Dette vil ikke bare øge jeres konverteringsrate, men også forbedre brugeroplevelsen og gøre jeres markedsføring mere målrettet og effektiv. Dermed sikrer I jer størst muligt udbytte af jeres marketingsbudget.

Digitalt

Jeg tilbyder en omfattende evaluering af jeres online tilstedeværelse, herunder hjemmeside, sociale medieprofiler, content mm. Jeg giver jer indsigt I, om alle elementer lever op til jeres kunders behov og forventninger. Derudover gennemfører jeg en benchmarking af jeres konkurrenters løsninger for at hjælpe jer med at opnå en unik position og skille jer ud fra mængden. 

Kampagner

Jeg hjælper jer med at optimere jeres markedsføring ved at A/B-teste forskellige varianter af jeres kampagner og nyhedsbreve. Dette sikrer, at I kommunikerer til de rigtige kunder, og at jeres budskab er tilpasset deres behov og forventninger. Gennem en grundig analyse af resultaterne af A/B-testene vil jeg være i stand til at identificere mulige optimeringspotentialer og øge deres effektivitet.

Brug

Jeg hjælper med at give indsigt i, hvordan jeres kunder bruger og oplever jeres produkt, så I kan få en dybere forståelse af, hvad der fungerer og ikke fungerer. Disse indsigter kan bruges til at tilpasse eksisterende produkter og skabe nye, der imødekommer kunders nuværende behov og forventninger, hvilket kan føre til en øget kundetilfredshed og en forbedret kundeoplevelse.

Produktkøb

 Jeg hjælper jer med at undersøge jeres kunders digitale købsrejse for at forstå deres adfærd og opfattelse af jeres produkt. Ved at analysere deres reaktioner på produktbeskrivelser og billeder kan I identificere eventuelle hindringer i købsprocessen og arbejde på at løse dem. Dette vil føre til en forbedret kundeoplevelse og en øget tilfredshed og derved styrke jeres brand image.

Oplevelse

Jeg hjælper med at give indsigt i, hvordan jeres kunder bruger og oplever jeres produkt, så I kan få en klar forståelse for, hvilke områder der skal forbedres for at øge kundetilfredsheden, styrke kunderelationerne og øge salget. I får uundværlig indsigt, der kan bruges i produkttilpasning og udvikling af nye produkter.  Med fokus på brugerinddragelse vil I være i stand til at skræddersy jeres produkter til at matche kundernes behov, øge salget og generelt forbedre jeres produkt.