Userwise

Consumer research and insights consultancy

Userwise er drevet af Kathrine Nørgaard Fisker.

Jeg er din go-to person, når det gælder consumer research. 

Jeg hjælper brands og virksomheder med at connecte, tale og forstå deres kunder via online 1:1-kundeinterviews.

Userwise blev grundlagt i 2022 med missionen om at hjælpe brands og virksomheder med at få indsigt og føling med deres kunder. Mit arbejde bygger på mere end 13 års erfaring med en kombination af forbrugerindsigter og B2B-marketing inden for fødevareindustrien.

Userwise hjælper jer med at komme tættere på jeres kunder via 1:1-videobaserede interviews, så I kan forstå deres behov og skabe produkter og oplevelser, som de vil være vilde med.

Jeg laver kundeinterviews digitalt, som muliggør, at brands og virksomheder kan se, mærke og høre deres kunder, når de fortæller om deres behov, evaluerer koncepter og kommer med uundværlig feedback til købs- og brugsoplevelsen.

Jeg hører fra mine kunder, at det hjælper dem med at have de rigtige produkter og budskaber markedsført i de mest hensigtsmæssige kanaler og henvendt til de mest favorable kunder.

Hvad gør Userwise anderledes end andre consumer research bureauer?

Erfaring fra flere brancher

Som en erfaren freelance researcher bringer jeg en bred vifte af erfaringer og færdigheder med mig ind i ethvert projekt. Gennem mit arbejde med flere forskellige produkt- og serviceindustrier har jeg tilegnet mig en dybere forståelse af diverse brancher og kan derfor tilbyde et unikt og værdifuldt perspektiv i mit arbejde med kunder.

Min erfaring med at arbejde med både B2C- og B2B-segmenter giver mig en unik evne til at forstå og tale til forskellige kundegrupper. Jeg har tilegnet mig en dybere forståelse af deres specifikke behov og præferencer. Dette gør mig i stand til at designe researchprojekter, der er tilpasset mine kunders specifikke krav, og til at levere resultater, der er relevante og nyttige for dem.

Bæredygtighed

Jeg har et ønske om at skabe en grønnere fremtid og en bæredygtig fremtid. Derfor dedikerer jeg årligt et research projekt til kunder med fokus på bæredygtighed. Som en del af mit engagement yder jeg min arbejdstid gratis. For at lære mere om ansøgningskriterierne kan du kontakte mig. Ansøgningsfristen er den 1. april.

B2B marketing og fødevarer

Siden 2014 har jeg arbejdet som specialist i B2B marketing og innovation inden for fødevarebranchen, hvor jeg bl.a. har genereret indsigter og omformet dem til konkrete produkter, kommunikationsstrategier og handlingsplaner. Min erfaring giver mig en dybere forståelse for fødevarebranchen og de specifikke udfordringer og tendenser, der eksisterer inden for denne sektor.

Samme person i hele processen

Ved at samarbejde med mig får du den fordel, at det er den samme person, der håndterer hele processen – fra rekruttering til analyse og præsentation af resultaterne. Det betyder, at der ikke er noget videnstab, og at du kun skal kontakte én person.

Offentlige og private sektor

Mit arbejde i både offentlige og private sektorer har givet mig en forståelse for de forskelle og ligheder, der eksisterer mellem dem, når det kommer til consumer research. Jeg har lært at navigere i de specifikke krav og begrænsninger, der eksisterer i den offentlige sektor samtidig med, at jeg har erfaring med at arbejde i den private sektors hurtigere og mere fleksible rammer. Dette giver mig evnen til at tilpasse min tilgang til researchprojekter, så jeg kan levere relevante og nyttige resultater til både offentlige og private kunder.