Lad kokkene tale

Velkommen til Userwise's kokkepanel, hvor din mening betyder noget!

Userwise’s mangeårige erfaring og ekspertise inden for fødevare- og B2B-marketing gør mig i stand til at hjælpe fødevarevirksomheder med at få en dybere forståelse for deres slutbrugeres behov og brug af fødevarer i det professionelle køkken. Jeg mener, at den eneste måde at forstå disse behov er ved at tale direkte med slutbrugerne og gennemføre brugerinterviews.

Userwise’s kokkepanel leverer værdifulde indsigter til fødevarevirksomheder gennem ærlig slutbrugerfeedback. Disse indsigter kan bruges til at optimere koncept- og produktudvikling, formulere målrettede produktbeskrivelser, markedsføringskampagner og meget mere!

Interesseret i at være en del af panelet?

Sådan fungerer det

Userwise holder dig opdateret

Panelet kræver hverken registrering eller adgangskode. Når Userwise rekrutterer, bedes du blot fortælle lidt om dig selv, så det sikres, at undersøgelserne er relevante og spændende for dig. Du får besked via e-mail, når en ny undersøgelse er tilgængelig.

Du bliver belønnet for at sige din mening

Din mening er vigtig. Ved at deltage i en undersøgelse er du med til at påvirke morgendagens produkter. Hver gang du giver din mening i form af et 1:1-interview, bliver du belønnet i form af et gavekort, som kan bruges til over 150 butikker, oplevelser, mad og drikke mm. Gavebeløbet er forskelligt, men bliver altid oplyst, før du siger ja til at deltage i et interview.

Du deltager når det passer dig

Du kan deltage i et interview, når du har tid – i en arbejdspause eller i din fritid. Du kan bruge din mobil, tablet eller computer.

Ingen bindinger

Du forpligter dig ikke til at deltage. Så hvis du har travlt i en periode, gør det ikke noget at ignorere invitationen – og du kan selvfølgelig til enhver tid melde dig ud af panelet blot ved at kontakte hello@userwise.dk.

Påvirkning af nye produkter

Userwise’s kunder er ivrige efter at høre dine meninger. Bliv en del af et udvalgt panel, der har en toneangivende rolle i påvirkningen af fødevarevirksomheders beslutninger og bidrager til udviklingen af nye produkter!

Fortrolighed i forbindelse med interview

Userwise bruger kun interviewet til den specifikke undersøgelse og kun i overensstemmelse med behandling af personoplysninger i forbindelse med kundeundersøgelser. Optagelsen vil ikke blive brugt kommercielt, dvs. anvendt som lyd- eller billedklip i reklamer eller lignende.  Userwise sletter videomateriale efter endt analyse. 


Vilkår og betingelser

Nye medlemmer

Userwise er altid åben for nye medlemmer i kokkepanelet, men grundet høje kvalitetsstandarder laver Userwise altid en grundig screening af potentielle medlemmer for at sikre, at kunder får testet deres produkter af de rigtige paneldeltagere. Hvis du ønsker at blive medlem af panelet, kan du kontakte Userwise, og vi vil indlede en screeningsproces, der inkluderer en telefonsamtale og et kort spørgeskema for at lære dig bedre at kende. Dette sikrer, at du vil modtage undersøgelser, der er relevante for dit faglige område og dine interesser.

Interview

Som deltager i panelet vil du blive inviteret til at deltage i online undersøgelser. Hver undersøgelsesinvitation vil indeholde detaljerede oplysninger om typen og størrelsen af den belønning, som du vil modtage for at gennemføre undersøgelsen. Vær opmærksom på, at det er helt frivilligt at deltage i en undersøgelse, og at du hverken har krav på eller forpligtelse til at deltage.

Som deltager i panelet vil du besvare spørgsmål på egne vegne, og dine svar vil ikke repræsentere den virksomhed eller kæde, du er ansat i. Det er vigtigt at påpege, at du kan deltage i undersøgelserne hjemmefra eller i en arbejdspause, så du kan besvare spørgsmålene i et passende tempo uden at skulle afbryde dit arbejde. Userwise tager fortrolighed meget alvorligt, og alt indhold i undersøgelserne er strengt fortroligt. Som medlem af panelet har du ikke tilladelse til at viderefortælle, kopiere, bruge eller distribuere information, billeder, tekst eller andet materiale, som du har tilegnet dig i undersøgelserne. Dette er nødvendigt for at beskytte kunders interesser. 

 

Belønning

Userwise værdsætter paneldeltageres tid og indsats, og som tak for at deltage i undersøgelser modtager medlemmer en belønning i form af gavekort. Størrelsen på gavekortet afhænger af undersøgelsens længde og kompleksitet, og dette oplyses altid i undersøgelsesinvitationen. Userwise vil gerne gøre opmærksom på, at beløbet på gavekortet betragtes som skattepligtig B-indkomst, og det er derfor deltagerens eget ansvar at oplyse dette til Skat. Bemærk venligst, at paneldeltagernes forhold til skattemyndighederne i øvrigt er Userwise uvedkommende.

Udmeldelse

Userwise håber, at du vil være en del af panelets fællesskab i lang tid fremover. Hvis du på et tidspunkt ønsker at melde dig ud, kan du blot sende en e-mail til goodbye@userwise.dk. Alle dine oplysninger fra panelet bliver herefter slettet inden for maksimalt 1 uge.